Inspiratiesessie

Een tijdje geleden zat ik met een ondernemer aan tafel waarbij ze aangaf, dat ze het mist om te kunnen sparren met andere vrouwelijke ondernemers. Ze heeft (nog) geen personeel en ze moet toch vaak het wiel alleen uitvinden. Nu heeft ze wel een partner die haar steunt, maar hun ideeën komen niet altijd overeen. Ze voelt zicht hierdoor vaak alleen in het ondernemerschap. Om andere ondernemers te ontmoeten bezoekt ze veel netwerkborrels. Maar haalt hier geen inspiratie uit. Het zijn, volgens haar, meer gezellige theeclubjes of een club waar iedereen zichzelf en/of haar product verkoopt.

Het vervelende is dat ze nu geld betaalt voor netwerken waar ze steeds minder vaak naartoe gaat of waar ze vooral heen gaat voor de gezelligheid. Dat laatste is natuurlijk leuk, maar er is een gemis aan inspiratie en sparren met andere onderneemsters. 

Herken jij dat ook?

  • Je voelt je soms alleen in het ondernemerschap
  • Je hebt een berg aan visitekaartjes, maar geen idee wat voor gezicht en verhaal er nou bij hoort.
  • Als je alleen naar een netwerkborrel gaat waar iedereen elkaar al kent, voelt het alsof ze geen moeite doen om jou en je vak te leren kennen.
  • Je mist het delen van elkaars kennis en kunde. Gesprekken blijven toch meer een salespraatje en oppervlakkig.

Zou jij niet liever:

     ✅ Nieuwe dingen leren over geld en ondernemen?   
     ✅ Ervaringen delen met andere onderneemsters ?
     ✅ Met elkaar meer de diepte in gaan? Zodat je elkaar ook kent en weet wat de
          ander doet.
     ✅ Onderneemsters ontmoeten die elkaar stimuleren?

Dan is een inspiratiesessie echt iets voor jou!

Circa 1x per maand organiseer ik een sessie waarin we een thema behandelen. Dit thema je laat nadenken over geld en ondernemerschap.
Er kunnen per keer 4 tot 6 personen aanschuiven. Bewust een klein gezelschap zodat er meer diepgaand over onderwerpen kan worden gesproken. Op deze manier leer je andere onderneemsters kennen, deel je ervaringen en krijg je ook nieuwe inspiratie. 

Er staan nieuwe sessies gepland met als thema: doelstellingen

Inhoud sessie:

  • Je ontdekt de 3 pijlers die de basis vormen voor een goed lopend bedrijf.
  • Je krijgt inzicht in de 3 grootste valkuilen die de meeste vrouwelijke ondernemers maken, waardoor het niet lukt succesvol te zijn.
  • Je gaat je omzetdoel bepalen, waar je thuis direct verder mee aan de slag kan.
Praktisch

Voor deze waardevolle sessie vraag ik 2 uur van jouw tijd en € 27,50 (excl. BTW). We zijn met een kleine groep, zodat er aandacht is voor een ieder.

De eerst volgende sessies vinden plaats op:
26 maart 2019 om 15:45 uur 
11 april 2019 om 15:45 uur 

Praktisch:
De locatie is: Brigittenstraat 22 in Utrecht (Hashtag Workmode)

Interesse? Meld je dan snel hieronder aan. 

Wat anderen er van vonden

Debbie leerde ik kennen bij een marketingtraining. Het werd me al gauw duidelijk dat ze heel veel weet van de financiële aspecten van het runnen van een onderneming, iets waar ik juist nog wel wat te leren heb. De inspiratiesessie, met vijf andere vrouwelijke zzp’ers, was een hele prettige en inspirerende bijeenkomst waarin onder andere het winstplan en het omzetdoel aan bod kwamen. Debbie nam ons als het ware aan de hand en maakte voor mij saaie zaken interessant en inzichtelijk. De ervaringen van de deelnemers waren ook zeker een meerwaarde. Het smaakt naar meer! 

Irene de Groot
Grafisch ontwerper

Ik vond de inspiratiesessie van Debbie heel waardevol, want Debbie geeft enorm veel tips over ondernemen, financiën, focus en doelen stellen. Debbie heeft er voor gezorgd dat ik nagedacht heb over mijn doelen voor 2019. Debbie heeft echt veel verstand van financiën en weet dit op een leuke en enthousiaste manier over te brengen. Daarnaast was het een leuke groep cursisten om mee te netwerken en sparren. Ik raad de inspiratiesessie van Debbie aan alle vrouwelijke ondernemers aan! 

Anoek Schippers
Social media expert