Cash Scan voor je bedrijf

 • Ontdek wat er nodig is voor een succesvol bedrijf
 • Weet waar je nu staat
 • Weet direct waar je actie moet ondernemen
 • Voor de kennisondernemer

René Voorberg

De Beelddenkers

"recommended! Voor alle mede-ondernemers onder ons die willen nadenken over de performance van hun bedrijf."

Debbie heeft een workshop gegeven waarbij ze mijn bedrijfsvoering doorlichtte. Doordat Debbie rustig is en vragen stelt wekt ze vertrouwen om open te zijn als ondernemer. Met de cijfers van de afgelopen jaren in de hand gaf ze positief kritische feedback (nadat ze heeft geluisterd) waar ze je inzichten geeft hoe je meer uit je bedrijf kunt halen.

Soms wil je gewoon weten of je het goed doet als ondernemer

Je bent een kei in je vak en hebt ook best wat klanten. Aan omzet niet perse een gebrek. Maar toch wringt er iets. Want ben je nu wel goed aan het ondernemen? Het is niet iets dat je hebt geleerd. Hoe kun je dit nou toetsen? 

Al 15 jaar werk ik met ondernemers en zie ik dat zij zelf niet altijd hun cijfers begrijpen. Dat zorgt ervoor dat het ook lastig is om te ontdekken waar je op moet sturen en welke acties je moet nemen om winst te maken. Met name wanneer je groeit, en er meer verantwoordelijkheid bij komt kijken, wordt de behoefte aan meer kennis steeds groter. 

De bedrijfsscan kan je hier goed bij helpen. Met inzicht in jouw cijfers en een goed gesprek weet jij in een mum van tijd hoe je ervoor staat en welke acties je eventueel hebt te ondernemen.  

Laat mij jouw cijfers zien en

In een uur neem ik je stap voor stap mee in de analyse die ik heb gemaakt van jouw bedrijf.  Na deze sessie

 • Weet jij wat de cijfers van je bedrijf jou vertellen
 • en welke 3 knoppen je aan kunt draaien voor meer winst
 • Weet wat je collega ondernemers doen in de markt
 • Weet welke acties je hebt te ondernemen voor verdere groei

Samen met jou kijken we op afstand naar jouw bedrijf. Cijfers zijn niet meer een vervelend ding, maar je weet hoe je er op een simpele manier naar kijkt. 

Je ontvangt van te voren een vragenlijst om in te vullen. Deze stuur je terug met daarbij de cijfers van je bedrijf. 

Jouw cijfers analyseer ik en vergelijk ik met je collega ondernemers in de markt.

We hebben een gesprek van een uur (online of bij mij op kantoor) waarin jij meer vertelt over jezelf en je bedrijf. Ik stel je kritische vragen.

Je krijgt van mij praktisch tips en weet welke acties je hebt te ondernemen om de volgende stap te zetten in je bedrijf.

Jan van Beijnhem

Fotostudio XL

"Concrete tips hoe je meer winst uit je bedrijf kunt halen"

Werken met Debbie is een feest. Op subtiele doch dwingende wijze weet ze de vinger op de zere plek te leggen. In het traject met haar kreeg ik een duidelijk beeld van mijn financiële posities en welke keuzen er te maken zijn om mijn bedrijf en privé economisch gezond te houden. Ik zou haar sterk aan raden als je het financiële overzicht wilt met concrete tips hoe je meer winst uit je bedrijf kunt halen

199,-

Cash Scan voor je bedrijf

 • Ontdek in een uur hoe jij ervoor staat met je bedrijf
 • Ontvang direct tips hoe je meer uit je bedrijf kunt halen
 • Voor kennisondernemers


Als je dit nu niet doet, wanneer dan wel? Druk hieronder op de knop en na betaling kun je direct een afspraak boeken in mijn agenda.