CEO in 1 dag voor fanatieke ZZP'ERS

Strategische groeidag voor ondernemers zonder personeel

Ondernemen. Die vrijheid. Alles zelf bepalen. Heerlijk! In de praktijk lijkt die vrijheid soms wel wat ver weg. Want je bent niet alleen ondernemer maar ook manager, marketeer, boekhouder etc. Om het nog maar niet over die rollen te hebben die je privé ook nog hebt.

Hoe ga je verder groeien? Welke plannen heb je met je bedrijf en hoe ga je ze realiseren? Want plannen zijn tof maar die waan van de dag hè? Uitstelgedrag is een verleidelijk iets. Zeker als je niet goed weet wat de eerste stap is die je moet zetten om je doelen te realiseren.


Een ander aspect wat vaak onderbelicht is zijn je cijfers. Nu denk je wellicht: ‘Ja maar, daar heb ik toch een boekhouder/accountant voor? Ja en nee. Want je moet zelf grip hebben op je cijfers. Zo weet je namelijk echt hoe je er voor staat.

  • Want moet je meer verkopen? Of heb je je marge te verhogen?
  • Want moet je wel je prijs verhogen. Of is het slimmer om eerst iets te doen met je kosten?
  • Moet je wel 50% opzij zetten voor de belasting? Of werk je jezelf zo in de krampen?
  • Moet je wel investeren in van alles en nog wat. Of kan het eigenlijk simpeler?
Waar het om gaat is dat je regelmatig naar de binnenkant van je bedrijf gaat kijken. Je cijfer & jezelf. Leiderschap tonen.. Veel ondernemers vinden de buitenkant leuker. Bijvoorbeeld bezig zijn met social media. Of hun branding aanpakken. Beetje rommelen met de website.

Jouw geld en cijfers vertellen je precies wat er je nodig is om de doelen te halen die jij voor ogen hebt. Zo kun jij een juiste keuze maken. Maar je weet ook aan welke knoppen je kunt draaien voor meer winst en hoe je dus goed grip houdt op je cijfers.

Hoe dan?

training

Een strategische groeidag voor de fanatieke ZZP'er.

Deze dag kent geen superstrak programma. We kijken, terplekke, naar: Wat is er nodig? Welke vragen leven er? Waar loop jij als ondernemer tegen aan. 

De groep bestaat uit  maximaal 6 deelnemers, waardoor er alle ruimte is voor jouw persoonlijke situatie. 

Kortom je leert de regie pakken over je bedrijf. Op zeker kunnen we wel zeggen dat we deze 3 pijlers beetpakken:

▪️ De mens (jij & je klanten)
▪️ Commercie
▪️ De Cijfers

Het ochtendprogramma staat vooral in het teken van de cijfers. In de middag gaan we dieper in op de mens en de commercie.

We gaan voor structuur in je bedrijf, rust in je kop en, in the end, meer winst. Zowel zakelijk als privé. Je gaat sowieso naar huis met een aantal concrete en simpele acties zodat je er direct mee aan de slag kunt. Want hoe sneller je aan de slag gaat, hoe rapper de eerste resultaten.

Dit heb ik nodig!

Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijn bedrijfsvoering!

De cursus "CEO in 1 dag" heeft mij heel veel inzicht gegeven in mijn bedrijfsvoering. Zowel op financieel vlak, als in leiding geven aan een team.

Ik vind de verschillende petten die ik draag als behandelend huidtherapeut, werkgever en ondernemer soms lastig te combineren. Daardoor verlies ik makkelijk mijn focus wat vooral onhandig is in mijn rol als werkgever en ondernemer. De laagdrempeligheid tot het stellen van vragen en het behandelen van onze persoonlijke casussen maakt dat ik met concrete en direct toepasbare tips naar huis ben gegaan. Ik heb meer inzicht, overzicht en handvatten voor het aanbrengen van meer structuur binnen mijn bedrijf.


KAN Skin Clinic
Angela Koenders - KAN Skin Clinic
Training CEO in 1 dag

Geef het een naam 😉 In ieder geval krijg je in totaal 40 jaar aan ervaring in het bedrijfsleven, het werken met ondernemers en staan we zelf ook met de voeten in de klei.
Debbie Boekhout - Financieel Strateeg & Inge Schrier -  Groei Strateeg

Training CEO in 1 dag 

Praktische training voor de ondernemer zonder personeel

999

(ex btw) per deelnemer

Praktische info

▪️ Datum:  1 november 2022 VOL - nieuwe data 2023 volgen

▪️ Aantal deelnemers: maximaal 6

▪️ Tijdsduur van 10.00 - 16.00 (ontvangst vanaf 9.30 uur)▪️ Uiteraard is er koffie/thee, en een uitgebreide lunch

▪️ Locatie: Graanmaalderij in Gouderak

Vragen?

Wil je nog even sparren of deze dag voor jou interessant is? Neem dan contact met ons op.
Debbie: 06 - 14 24 95 14 / debbie@d2be.nlInge: 06- 40 78 68 46 / inge@ingeschrier.nl