CEO in 1 dag voor toffe ondernemers met personeel

Strategische groeidag voor ondernemers met maximaal 5 personeelsleden

Ondernemen. Die vrijheid. Alles zelf bepalen. Heerlijk! In de praktijk lijkt die vrijheid soms wel wat ver weg. Want je bent niet alleen ondernemer maar ook manager, hoofd personeelszaken, marketeer, boekhouder etc. Om het nog maar niet over die rollen te hebben die je privé ook nog hebt.

Het ondernemerschap in combinatie met personeel zorgt voor hele andere vraagstukken. dan toen je startte met je bedrijf. Want hoe geef je nou leiding? Hoe krijg je mensen mee? Wat als iemand niet functioneert? En wanneer is het financieel verantwoord om iemand aan te nemen?
En dan is het ook zaak om grip op je cijfers te krijgen én te houden. Nu denk je wellicht “ja maar daar heb ik een boekhouder/accountant voor? Ja en nee. Want je moet zelf grip hebben op je cijfers.

  • Want hoe zie je of er ruimte is om nieuw personeel aan te nemen? Waar let je op?
  • Hoe kun je in je cijfers zien of je personeel wel dat oplevert wat jij wil? Hoe stuur je bij? Zowel bij je cijfers als je team.
  • Hoe zorg ik dat ik ze kan blijven betalen, zonder me in de krampen te werken?
  • Hoe zorg je dat je winst blijft maken?

Waar het om gaat is dat je regelmatig naar de binnenkant van je bedrijf kijkt. Je cijfers, jezelf, je medewerkers. Kortom leiderschap tonen. Veel ondernemers vinden de buitenkant van hun business leuker. Bijvoorbeeld bezig zijn met social media. Of hun branding aanpakken.

Jouw geld en cijfers vertellen je precies wat er je nodig is om de doelen te halen die jij voor ogen hebt. Zo kun jij een juiste keuze maken. Maar je weet ook aan welke knoppen je kunt draaien voor meer winst en hoe je dus goed grip houdt op je cijfers.

Hoe dan?

training

Een strategische groeidag voor ondernemers met maximaal 5 personeelsleden.

Deze dag kent geen superstrak programma. We kijken, terplekke, naar: Wat is er nodig? Welke vragen leven er? Waar loop jij als ondernemer tegen aan. 

De groep bestaat uit  maximaal 6 deelnemers, waardoor er alle ruimte is voor jouw persoonlijke situatie. 

Kortom je leert de regie pakken over je bedrijf. Op zeker kunnen we wel zeggen dat we deze 3 pijlers beetpakken:

▪️ De mens (jij & je medewerkers én je klanten)
▪️ Commercie
▪️ De Cijfers

Het ochtendprogramma staat vooral in het teken van de cijfers. In de middag gaan we dieper in op de mens en de commercie.

We gaan voor structuur in je bedrijf, rust in je kop en, in the end, meer winst. Zowel zakelijk als privé. Je gaat sowieso naar huis met een aantal concrete en simpele acties zodat je er direct mee aan de slag kunt. Want hoe sneller je aan de slag gaat, hoe rapper de eerste resultaten.

Dit heb ik nodig!

Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijn bedrijfsvoering!

De cursus "CEO in 1 dag" heeft mij heel veel inzicht gegeven in mijn bedrijfsvoering. Zowel op financieel vlak, als in leiding geven aan een team.

Ik vind de verschillende petten die ik draag als behandelend huidtherapeut, werkgever en ondernemer soms lastig te combineren. Daardoor verlies ik makkelijk mijn focus wat vooral onhandig is in mijn rol als werkgever en ondernemer. De laagdrempeligheid tot het stellen van vragen en het behandelen van onze persoonlijke casussen maakt dat ik met concrete en direct toepasbare tips naar huis ben gegaan. Ik heb meer inzicht, overzicht en handvatten voor het aanbrengen van meer structuur binnen mijn bedrijf.


KAN Skin Clinic
Angela Koenders - KAN Skin Clinic
Training CEO in 1 dag

Geef het een naam 😉 In ieder geval krijg je in totaal 40 jaar aan ervaring in het bedrijfsleven, het werken met ondernemers en staan we zelf ook met de voeten in de klei.
Debbie Boekhout - Financieel Strateeg & Inge Schrier -  Groei Strateeg

Training CEO in 1 dag 

Praktische training voor toffe ondernemers met max 5 teamleden

999

(ex btw) per deelnemer

Praktische info

▪️ Datum:  vrijdag 8 juli (vol), woensdag 5 oktober (vol). In het eerste kwartaal van 2023 start een nieuwe training. 

▪️ Aantal deelnemers: maximaal 6

▪️ Tijdsduur van 10.00 - 16.00 (ontvangst vanaf 9.30 uur)▪️ Uiteraard is er koffie/thee, en een uitgebreide lunch

▪️ Locatie: Graanmaalderij in Gouderak

Vragen?

Wil je nog even sparren of deze dag voor jou interessant is? Neem dan contact met ons op.
Debbie: 06 - 14 24 95 14 / debbie@d2be.nlInge: 06- 40 78 68 46 / inge@ingeschrier.nl