d2be Business Coaching

Wil je meer (financiele) rust in je bedrijf?

Dan zal één van onderstaande opties jou hierbij goed helpen

Strategie Sessie

Je weet dat er iets anders moet in je bedrijf, maar weet niet zo goed waar te beginnen.
Een strategiesessie geeft jou direct inzicht.
In deze sessie analyseer ik jouw cijfers en bedrijf.
Samen bepalen we een strategie voor jouw bedrijf. 

Na deze sessie heb jij je strategie op 1 A4-tje én
weet jij:

Waar je staat met je bedrijf

Waar je op moet sturen

Hoe je grip krijgt op je geld

Hoe je de juiste focus houdt

Businesstraject

Je draait best wat omzet., maar je ziet dit niet terug op je rekening. Je keert jezelf geen (structureel) salaris uit en soms is het lastig rekeningen te betalen. Dit terwijl je hard werkt. Het moet anders. Je wilt meer financiële zelfstandigheid, een ‘volwassen’ bedrijf.
Een businesstraject zorgt ervoor dat jij:

Weet waar je staat met je bedrijf

Weet waar je op moet sturen

Eenvoudig je geld managed

Keuzes durft te maken

Structuur hebt binnen je bedrijf

Effectief en efficient werkt

Meer geld op je rekening hebt

Denk je nu...

Dat kan. Maar uit ervaring weet ik dat er in de start veel informatie binnenkomt waar je wat mee moet. Dit zorgt ervoor dat je alleen maar gedoe. krijgt. Dit is waar je juist vanaf wilt en is meer tijd voor nodig. Daarom werk ik alleen met trajecten en ga ik voor resultaat.

Klopt. Het vraagt een investering om je bedrijf naar een volgend punt te tillen. Deze investering nemen wij mee in je doelstelling. Zo ben je gedreven om de investering terug te verdienen en meer.

Eerlijk? Dat is van te voren lastig te zeggen. Wat ik wel weet is dat mij volledig voor jou inzet en eerlijk zal zijn in mijn communicatie. Wanneer jij dat ook doet en er vol voor gaat, dan zal dit tot resultaat leiden. Klanten kunnen dit inmiddels ook beamen. 

Boek dan een Cash Canvas Sessie van een uur.
Of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Zijn wij een match?

Werken met mij betekent… aanpakken! Van nature ben ik erg praktisch en resultaat gericht. Ik geloof er dan ook in dat je (bijna) alles kunt bereiken. Zolang je maar genoeg wilt. Ik prik en stel lastige vragen, maar alles om jou en je bedrijf te laten slagen. Je moet lef hebben om dingen uit te proberen. Uiteraard ben ik er voor jou en geef ik je tools, maar je zult het zelf moeten doen. Het zal pittig zijn, want je bent al druk genoeg. Maar doe jij je stinkende best, dan doe ik dat ook. Alleen zo boeken we resultaat!