d2be Business Coaching

Grip op je bedrijf

Met 1-op-1 coaching

Meer geld
Jouw bedrijf staat al aardig. Je bent een kei in je vak en klanten zijn blij met jou. Je verdient er ook wel geld mee, maar je wilt gewoon meer. Meer geld overhouden, meer grip op je tijd en meer structuur. Je wilt gewoon een goedlopend bedrijf. Je weet zeker dat dit kan, maar hoe?

Meer tijd
Er is niets zo irritant als zeker weten dat je bedrijf je geld kan opleveren, maar dat je niet weet hoe. Je vindt dat je het zelf moet oplossen, maar ondertussen wordt je geleefd door je agenda. Je mist structuur, hebt het druk en verdient te weinig. Het geeft stress, het geeft gedoe.

Hoe lang ga je nog in je uppie doormodderen? Press the button. Zeg ‘doeeg’ tegen gedoe en laat mij je erbij helpen.

Strategie Sessie

Je weet waar je NU staat

Je weet waar je op moet sturen

Een strategie op één A4tje

Je weet de vervolgstappen

Hoe gaan we dat doen?

1-op-1 sessie van 4 uur

In één of twee dagdelen

Jouw investering?

€ 697- excl. BTW

1-op-1coaching

Meer grip op je tijd

Meer focus

Meer geld

Een stabiele basis

Hoe gaan we dat doen?

4 maanden intensief aan het werk

 Elke week coaching

 Een dashboard om in te werken

 Wekelijkse online check-in

Jouw investering?

v.a. € 1.997- excl. BTW

Denk je nu...

Dat kan. Maar uit ervaring weet ik dat er in de start veel informatie binnenkomt waar je wat mee moet. Dit zorgt ervoor dat je alleen maar gedoe. krijgt. Dit is waar je juist vanaf wilt en is meer tijd voor nodig. Daarom werk ik alleen met trajecten en ga ik voor resultaat.

Klopt. Het vraagt een investering om je bedrijf naar een volgend punt te tillen. Deze investering nemen wij mee in je doelstelling. Zo ben je gedreven om de investering terug te verdienen en meer.

Eerlijk? Dat is van te voren lastig te zeggen. Wat ik wel weet is dat mij volledig voor jou inzet en eerlijk zal zijn in mijn communicatie. Wanneer jij dat ook doet en er vol voor gaat, dan zal dit tot resultaat leiden. Klanten kunnen dit inmiddels ook beamen. 

Boek dan een Cash Canvas Sessie van een uur.
Of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Zijn wij een match?

Werken met mij betekent… aanpakken! Van nature ben ik erg praktisch en resultaat gericht. Ik geloof er dan ook in dat je (bijna) alles kunt bereiken. Zolang je maar genoeg wilt. Ik prik en stel lastige vragen, maar alles om jou en je bedrijf te laten slagen. Je moet lef hebben om dingen uit te proberen. Uiteraard ben ik er voor jou en geef ik je tools, maar je zult het zelf moeten doen. Het zal pittig zijn, want je bent al druk genoeg. Maar doe jij je stinkende best, dan doe ik dat ook. Alleen zo boeken we resultaat!