Eenvoudig grip op je cashflow

Wat voor type ondernemer ben jij? 
Doe de test en ontdek het direct!

Meer geld overhouden

Meer grip op je tijd

Meer vaste structuur

Een fitte onderneming

debbie boekhout

Leer van het verleden en focus op de toekomst

De cijfers van je bedrijf vertellen een verhaal. Wanneer jij dat verhaal niet kent, is het lastig om zelf de afloop te bepalen. 

Begrijp het verhaal

Krijg een simpele uitleg van je cijfers en kritieke punten om op te focussen.

Bepaal de uitkomst

Ken de gezondheid van je bedrijf. Weet wat er komen gaat en stuur bij.

Bepaal zelf het vervolg

Zorg voor voldoende geld. Voor investeringen, vrije tijd en inkomen.

Winst is theorie, cash is realiteit!

Krijg grip op je cashflow met 1-op-1 coaching.

ONTDEK
Voor wat jij wilt is een goede basis nodig. Ik zorg voor een duidelijke uitleg van je cijfers. Jij begrijpt het verhaal. Ontdek waar je op kunt sturen en wat de mogelijkheden zijn.
Dat wil ik!
ONTWIKKEL
Je hebt inzicht en weet hoe je bedrijf ervoor staat. Een stabiele basis gaat over meer dan omzet draaien. Je bepaalt je doelen en werkt aan een strategie. Ik zorg dat je dit beheerst.
Dat wil ik!
ONDERNEEM
Consequent dezelfde acties uitvoeren en weten wat er komen gaat, zorgt voor een financieel gezond bedrijf. Structuur, stabiele cashflow en grip op je bedrijf en tijd. I've got your back!
Dat wil ik!
Previous
Next
"Debbie weet waar ze over praat en brengt dit op een zeer prettige wijze over. Denkt met je mee, houd rekening met je situatie maar zorgt er ook voor dat je stappen maakt! Debbie is een top coach die nog geld opbrengt ook."
Judith van Nimwegen
Opjebest
"Ik heb eind vorig jaar twee ontzettend fijne strategiesessies bij Debbie gevolgd. Ze weet je te prikkelen en uit te dagen om verder te kijken. Waar laat jij als ondernemer kansen liggen en waar moet je zeker mee doorgaan? Door haar fijne manier van coachen heeft ze heel erg geholpen bij het opstellen van een winststrategie voor 2020. Bedankt Debbie!"
Claire van Bavel
Social Media Expert