De uitslag zit in je mailbox!

Leuk dat je de quiz hebt gedaan. Dankjewel! 
Deze quiz is gebaseerd op de vele gesprekken die zijn gevoerd met verschillende ondernemers. Iedere ondernemer is anders en onderneemt  op zijn of haar eigen manier. Maar een ding is zeker.
Het is belangrijk om af en toe eens vanaf een afstand naar jouw onderneming te kijken. 
Weten welk type ondernemer je nu eigenlijk bent, hoe je met geld omgaat en wat je valkuilen zijn, kan je veel inzicht geven. 
Dus mooi dat je de eerste stap hebt gezet om dit uit te zoeken 😉

Je ontvangt in je mail de uitslag (dit kan soms even duren). Nog niet ontvangen? Check dan je spambox. Een mail wil nog wel eens daarin verdwijnen. Voeg mij toe aan je veilige contacten, dan mis je niet de volgende inspirerende mails en aanbieding.

Ben je op een gegevens moment klaar met mijn inspiratie? Dan kan je jezelf elk moment uitschrijven.  

Artikelen voor meer inspiratie

Debbie

Waarom je partner zich als CEO van jouw bedrijf gedraagt

Voor de zekerheid heb je nog eens de KvK inschrijving gecheckt, maar ja jij staat toch echt zelf ingeschreven als eigenaar. Huh, hoe kan het dan toch dat je partner zicht als CEO gedraagt? Wannneer is dit veranderd? Er is toch niets mis met af en toe advies? Een van de redenen dat je bent

Read More »

Wat is het nut van doelen stellen?

‘Het geeft mij alleen maar stress, dus ik stel mijzelf geen doelen.’ Was een reactie van een ondernemer, toen ik vertelde dat ik dit altijd meeneem in mijn traject met klanten. Daarna kwam er ook nog de opmerking ‘Ik ben er ook veel te druk voor. ‘  En tja, hoe zou dat nou komen?   

Read More »
Waar blijft mijn geld

In 3 stappen weet jij waar je geld blijft.

Wat bijna elke ondernemer het minst leukst vind om te doen, is één van de belangrijkste zaken. Dat is het leren lezen van hun cijfers. Zelf vind ik dat je je hierin MOET verdiepen. De cijfers vertellen namelijk een verhaal. Het vertelt hoe het gaat met jouw bedrijf. Wanneer jij het verhaal kent, weet je

Read More »

Volg me ook op social media