Superleuk dat je je hebt ingeschreven!

In je mailbox ontvang je de training met de 3 stappen. Neem gelijk een momentje om er even tijd voor in te plannen in je agenda. Zo kun je er echt goed voor gaan zitten. Na deze training weet jij wat er minimaal op het prijskaartje moet staan voor jouw diensten. Je prijs is niet langer gebaseerd op gevoel. Maar onderbouwd. En dit zorgt ervoor dat je ook zelfverzekerd je prijs durft te vertellen. Succes!

Heb je geen welkomstmail ontvangen? Check dan even je spambox en voeg mij ook gelijk toe aan je contacten, zodat je de training niet mist. Dan nog niets ontvangen? Neem dan contact op, dan zorg ik dat je de training alsnog ontvangt. 

debbie boekhout

Wacht nog even met wegklikken!

Waarschijnlijk heb jij moeite met het bepalen van je prijs, net als veel anderen. En als je dan al de juiste prijs hebt, hoe implementeer je dat dan? En hoe vertel je het jouw klanten? Wil je hier hulp bij? Boek dan nu hier een vrijblijvende sparsessie.
Daarna vertel jij zonder blikken of blozen jouw prijs.

 

Wat mijn klanten vertellen

"Ik was op zoek naar structuur en focus voor (het uitbreiden van) mijn praktijk Haptonomie & Coaching. En inzicht in het financiële stuk. Met Debbie heb ik 2 strategiesessies gehad waarbij ik dit alles heb gekregen. Meer duidelijkheid en helderheid in wat ik moet verdienen om mijn doelen te behalen en wat ik daarvoor moet verkopen. En ook meer inzicht in mijn kosten! Het waren inspirerende sessies. Debbie is een no nonsens business coach die zonder oordeel meedenkt in het bepalen van de strategie die bij mij en mijn bedrijf past. Top."
Mirjam Peek
Haptonoom
"Debbie Boekhout heeft mij inzichtelijk gemaakt hoe ik efficiënter kan werken om zo mijn doelen om te verwezenlijken; dat is een dag minder werken en met meer plezier te werken. Met 'pittige' analyses en gespreken, zet zij je al voor de start aan de slag. Eye-opener was, het meer nagaan waar de behoefte van de klant ligt, en dat dit samen gaat met mijn doelen. Een win-win situatie, wat mij ook sterker doet staan als deskundige."
Irina Kroeze
Inkomenshulp

Lees hier meer tips die jou kunnen helpen in je ondernemerschap

Grafieken

Wat is een winst en verliesrekening?

Daar zit je dan. Starend naar je scherm. De boekhouder heeft een mooi online programma voor je uitgezocht om in te werken. Grafieken laten zien wat er gebeurt in je bedrijf en je kunt elk moment zien hoe je ervoor staat. Zegt ie. Voorlopig vraag jij je af waar je nu naar kijkt. Wat zegt

Read More »

Knuppel in het hoenderhok

Ondanks deze vervelende tijd ga ik toch de knuppel in het hoenderhok gooien. Overal zie ik berichten voorbij komen van ondernemers die door Corona in de shit zitten. Er valt omzet weg of de omzet komt binnen met pieken en dalen. Grote kans dat jij ook nu in een vervelende situatie zit, waar je echt

Read More »

Hoe zit dat nu met de BTW?

Belasting, makkelijker kunnen we het niet maken. Of was het leuker kunnen we het niet maken? 😉 Hoe dan ook het blijft voor veel ondernemers een heet hangijzer. Dit komt omdat er vaak niet duidelijk is hoeveel je nu moet betalen en waarvoor. Maar ook omdat verschillende belastingen met elkaar worden verward.   Meerdere soorten

Read More »