Debbie

Hai, ik ben dus Debbie. Het gezicht achter d2be. Een ambitieuze vrouw die het ondernemen bijna met de paplepel is ingegoten. Voor mij zijn een goede sfeer, veel lol, oprechtheid en vertrouwen belangrijk.

Al op mijn 14e mocht ik meehelpen in de zaak van mijn ouders. Zelf wilde ik, als ik later groot was, ook een eigen winkel of iets. In ieder geval een bedrijf. Ik werkte dan ook in winkels en genoot van het contact met de mensen, het verkopen en creatief bezig zijn. Aan de andere kant droomde ik ook van mantelpakjes, een aktetas en hakjes. Het uiterlijk van de zakenvrouw, dat is toch geweldig?!

Toen ik “volwassen” werd kwam de switch. Ik ging werken op kantoor, in de financiële sector. En ja, in pak en met hakken. Dat is inmiddels alweer 24 jaar geleden. Inmiddels met het besef dat ik toch liever de voorkeur geef aan een spijkerbroek (oké en af en toe nog een jurkje)  😉 maar de droom van een eigen bedrijf is gebleven. Daar ontstond d2be. Als je snel kijkt en met een beetje fantasie, staat er mijn eigen naam. Maar het staat ook voor dare to be. Durf te zijn wie je bent. 

In de afgelopen jaren leerde ik dat veel ondernemers een kei zijn in hun vak. Helaas werken zij vaak wel zonder cijfermatige onderbouwing, structuur en doel. Cijfers zijn saai, ingewikkeld of zelf eng. Tegelijkertijd geeft dit ook veel vragen als; “Hoe zorg ik voor een constant inkomen?” of “Hoe vraag ik de juiste prijs?”. Geen inzicht hebben maakt onzeker. Zo zonde! Zeker omdat het niet nodig is. Als Financial Consultant tover ik als het ware met cijfers. Zo help ik vrouwelijke (kleine) zelfstandige ondernemers, met het neerzetten van een stevige financiële basis. Zodat zij verdienen wat zij willen verdienen. 

Het kennen van je cijfers is dé basis van je onderneming. Ik geloof in de magie van cijfers. Als je inzicht hebt wordt je meer zelfverzekerd. Jij groeit en je business groeit. Je straalt en hebt plezier in ondernemen. Dit maakt je supersexy en trekt klanten aan als een magneet. Als dat geen magie is?!

Dus wat denk je? Tijd voor wat magie?