Meer winst, meer cash & meer flow

Hey, ik ben dus Debbie. Het gezicht achter d2be. Een ambitieuze vrouw die het ondernemen bijna met de paplepel is ingegoten. Voor mij zijn een goede sfeer, veel lol, oprechtheid en vertrouwen belangrijk.

Al op mijn 14e mocht ik meehelpen in de zaak van mijn ouders. Zelf wilde ik, als ik later groot was, ook een eigen winkel of iets. In ieder geval een bedrijf. Ik werkte dan ook in winkels en genoot van het contact met de mensen, het verkopen en creatief bezig zijn. Aan de andere kant droomde ik ook van mantelpakjes, een aktetas en hakjes. Het uiterlijk van de zakenvrouw, dat is toch geweldig?!

Toen ik “volwassen” werd kwam de switch. Ik ging werken op kantoor, in de financiële sector. En ja, in pak en met hakken. Dat is inmiddels alweer 24 jaar geleden. Inmiddels met het besef dat ik toch liever de voorkeur geef aan een spijkerbroek (oké en af en toe nog een jurkje)  😉 maar de droom van een eigen bedrijf is gebleven. Daar ontstond d2be. Dit staat voor dare to be. Durf te zijn. Ik vind dat vrouwen grootser mogen dromen (en doen).  Dat ze ambities mogen hebben en hiervoor gaan. Ga staan voor je waarde. Ow, en als je snel kijkt en met een beetje fantasie, staat er ook mijn eigen naam 😉

In de afgelopen jaren leerde ik dat veel ondernemers een kei zijn in hun vak. Maar het leren ondernemen is er bij ingeschoten. Misschien ook de reden dat na circa 3 jaar veel ondernemers stoppen. Het is belangrijk om kennis te hebben van ondernemen en ook je geldzaken (je cijfers).
Als financiele sidekick wil ik ervoor zorgen dat je dit leert. Dit kan met structuur, een doel en (cijfermatig) plan. Ik weet het, cijfers zijn saai, ingewikkeld of zelf eng. Tegelijkertijd geeft dit ook veel vragen als; “Hoe zorg ik voor een constant inkomen?” of “Hoe vraag ik de juiste prijs?”. 

Geen inzicht hebben maakt onzeker. Zo zonde! Zeker omdat het niet nodig is. Ik tover als het ware met cijfers. Ik zorg ervoor dat vrouwelijke ondernemers, zelfverzekerd ondernemen en trots zijn op hun bedrijf. Dat ze groeien als ondernemer en als persoon. Dit doe ik door ze de magie te laten ervaren van het kennen van jezelf, je cijfers en je doel. Het zorgt voor rust, zekerheid en focus. Dat is toch magisch?

Dus wat denk je, is het tijd voor wat magie?