d2be Business Coaching

Wat zeggen klanten over mij?

"Debbie weet waar ze over praat en brengt dit op een zeer prettige wijze over. Denkt met je mee, houd rekening met je situatie maar zorgt er ook voor dat je stappen maakt! Debbie is een top coach die nog geld opbrengt ook."
Judith van Nimwegen
Opjebest
"Ik heb eind vorig jaar twee ontzettend fijne strategiesessies bij Debbie gevolgd. Ze weet je te prikkelen en uit te dagen om verder te kijken. Waar laat jij als ondernemer kansen liggen en waar moet je zeker mee doorgaan? Door haar fijne manier van coachen heeft ze heel erg geholpen bij het opstellen van een winststrategie voor 2020. Bedankt Debbie!"
Claire van Bavel
Social Media Expert
"Debbie is echt een vakvrouw. Weet waar ze het over heeft. Helpt je bij het finacieel overzicht krijgen in je bedrijf, maar kijkt ook naar waar jou passie ligt, waar je voor staat en helpt je bij je doelen te stellen en het kunnen bereiken. Dit was voor mij een zakelijke groei maar nog belangrijker persoonlijke groei. Die bleek nog belangrijker te zijn om zakelijk te kunnen groeien. Dankzij Debbie geef ik nu niet op maar ben weer enthousiast om door te gaan met mijn vak uit te oefenen. "
Sandra van Leeuwenkamp
Skinbodycare
"Dankzij Debbie heb ik richting kunnen geven aan mijn onderneming en ondernemerschap. Niet alleen helpt ze sturen op marges en financiële doelen, maar is ze een zeer competente business coach die je verder helpt dan alleen met de cijfers. Ik kan iedereen een traject bij Debbie aanraden: je wordt een ondernemer met inzicht, visie en (haalbare) doelen en je krijgt echt plezier in het ondernemerschap!"
Sylvia Groen
Het Ont|zorgcentrum
"Wat een topper! In een paar maanden mijn bedrijf financieel op de rit, totaal niet mijn “ding” financiën, maar vind het nu zelfs leuk. Echt een aanwinst voor iedere ondernemer "
Emi Wernert
Haarstudio42
"Als je toe bent aan een volgende stap in je ondernemerschap, helpt Debbie je dit resultaatgericht te doen. Het focussen op financien wordt een nieuwe uitdaging en je komt in beweging. Met Debbie werken is altijd met een lach. Top!!"
Sabine Bataille
STEKOntwikkeling