d2be Business Coaching

Price Tag

In 3 stappen de juiste prijs voor jouw diensten

Wil jij een juist tarief voor jouw dienst?

Schrijf je nu in voor de gratis videotraining. Waar ik je in 3 stappen leer een juiste prijs te bepalen. 

debbie boekhout

Hoor jij je dit wel eens zeggen?

Herkenbaar? Je bent niet de enige die dit zegt, ik hoor deze uitspraken regelmatig. En het is tijd om daar verandering in te brengen. En welllicht denk je hetzelfde, anders was je niet op deze pagina beland. Tijd dus om in actie te komen en nu een goede prijs neer te zetten. Ik leer jou in 3 simpele stappen je minimale prijs te berekenen. Zo weet je zeker dat je je omzet gaat halen en het zorgt er gelijk al voor dat je zelfverzekerd de juiste prijs vraag. Hoe fijn is dat? 

Want hoe zou het zijn...

Dit zeggen mijn klanten

"Ik was op zoek naar structuur en focus voor (het uitbreiden van) mijn praktijk Haptonomie & Coaching. En inzicht in het financiële stuk. Met Debbie heb ik 2 strategiesessies gehad waarbij ik dit alles heb gekregen. Meer duidelijkheid en helderheid in wat ik moet verdienen om mijn doelen te behalen en wat ik daarvoor moet verkopen. En ook meer inzicht in mijn kosten! Het waren inspirerende sessies. Debbie is een no nonsens business coach die zonder oordeel meedenkt in het bepalen van de strategie die bij mij en mijn bedrijf past. Top."
Mirjam Peek
Haptonoom
"Debbie Boekhout heeft mij inzichtelijk gemaakt hoe ik efficiënter kan werken om zo mijn doelen om te verwezenlijken; dat is een dag minder werken en met meer plezier te werken. Met 'pittige' analyses en gespreken, zet zij je al voor de start aan de slag. Eye-opener was, het meer nagaan waar de behoefte van de klant ligt, en dat dit samen gaat met mijn doelen. Een win-win situatie, wat mij ook sterker doet staan als deskundige."
Irina Kroeze
Inkomenshulp

En? Ben je er klaar voor een juiste prijs te vragen?

Schrijf je dan nu hieronder in!