Price Tag

Hang het juiste prijskaartje aan jouw dienst(en)

Volg de gratis drie daagse training

En weet wat jij minimaal voor een prijs moet vragen en ontvang inspiratie over ondernemerschap.

debbie boekhout

Maar ik kan mijn prijs toch niet zomaar verhogen? ....

Deze opmerkingen hoor ik regelmatig voorbij komen. En misschien herken jij dit ook. Dus ik dacht, het is tijd om hier eens verandering in te bregen. Ik snap dat het lastig is om je prijs te bepalen. Maar je zult in ieder geval de basis eigen moeten maken. En dat leer ik je in deze 3 daagse mini training. Na 3 dagen zul jij in ieder geval weten wat je minimale prijs moet zijn, dit zorgt er gelijk al voor dat je zelfverzekerd de juiste prijs vraag. 

Hoe zou het zijn

✔Als je weet wat je minimaal nodig hebt om te verdienen?
✔Je met een goed gevoel je prijs durft te vertellen.
✔Weet hoeveel ruimte er is voor eventuele onderhandelingen?
✔Als je morgen al meer zou kunnen verdienen?

Ben jij er klaar voor om het juiste prijskaartje aan je dienst te hangen?

Yes stuur mij die training!

Ik leer graag een juiste prijs neerzetten en ontvang inspiratie over ondernemerschap