Ha, ik ben Debbie

Superleuk dat je hier bent. Voor mij het teken dat ik lekker ongegeneerd over mijzelf mag vertellen. 

Mijn klanten geven mij verschillende namen. Businessmentor, financieel strateeg, invlieg CFO.  

Hoe dan ook. Ik werk met ondernemers die graag van hun omzet geld willen overhouden. Zodat zij met minder stress ondernemen. 

Inmiddels heb ik ruim 20 jaar met ondernemers en hun cijfers. Als adviseur van financieringen op gebied van vastgoed, zakelijke kredieten en hypotheken. Zowel bij kleine bedrijven en bij  banken.

Ondernemers gaan niet failliet door gebrek aan omzet

In die jaren heb ik heel wat cijfers voorbij zien komen. En mijn conclusie? Veel ondernemers hebben te weinig cash op hun rekening. 

En juist geld is hét belangrijkste voor jouw bedrijf. Je gaat niet failliet door te weinig omzet, maar door het hebben van te weinig cash. 

Het maken van een goede winst wordt steeds belangrijker. Zeker als je wilt groeien en investeren. Hiervoor heb je zicht nodig in je geldstroom en ook kennis van je cijfers.

Laat mij jouw cijfers zien en ik vertel je precies waar de pijnpunten zitten in je bedrijf en waar je op hebt te sturen. Ik maak jouw geldstroom simpel inzichtelijk zodat je op elk moment inzicht en grip hebt op je geld. En niet voor verassingen komt te staan. Bij lastige financiële vraagstukken ben ik je sparringspartner. Dit zorgt ervoor dat je als ondernemer met meer rust en stabiliteit kunt groeien. 

debbieboekhout

Nu weet je wat ik doe

Uiteraard ben ik ook benieuwd naar jou.

Misschien herken je je wel in bovenstaand verhaal als ondernemer. En heb je de hoop dat het wel goed komt. 

Maar hoop is geen goede strategie. Net als je kop in het zand steken. 

Start met grip krijgen op je bedrijf en neem contact met mij op. Ik hoor graag je verhaal en kijk graag met je mee.