d2be Business Coaching

“Durf te kiezen en durf te zijn. 
Daar start de magie”

Een echte ondernemer

Ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Op mijn 14e begon ik met werken in de groothandel van mijn ouders. Zelf wilde ik, als ik later groot was, ook een eigen bedrijf. Dat later kwam op mijn 44e. Tja je bent nooit te oud toch? In mijn werkleven heb ik veel geleerd over ondernemen. Na mijn 20e stopte ik bij mijn ouders en ging ik werken bij andere winkel en later ook kantoren als adviseur. Het waren altijd kleine ondernemers waar ik voor werkte, dus dicht bij alle actie. Tot op mijn 35e, toen dacht ik dat het tijd werd voor een groot bedrijf. Dat was niet een juiste keuze. Ik leerde daar wel weer erg veel, maar ik merkte dat ik het ondernemen ging missen. Het snel en zelf mogen beslissen, het warme contact met klanten, het creatief meedenken over het bedrijf.

d2be

Dare To Be

Het werd alsnog tijd voor mijn eigen droom. En zo ontstond d2be. Dit staat voor dare to be. Durf te zijn. Nodig voor jouzelf als persoon. Maar ook zeker in het ondernemerschap, waar het kennen van je waarde, zichtbaarheid en lef belangrijk zijn. (Oh en als je heel snel leest, lijkt het een beetje op mijn naam.) Leuk detail!

Ondernemen kun je leren

In de afgelopen jaren leerde ik dat veel ondernemers een kei zijn in hun vak. Maar het leren ondernemen is er bij ingeschoten. Misschien ook de reden dat na circa 3 jaar veel ondernemers stoppen. Het is belangrijk om kennis te hebben van ondernemen en ook je geldzaken (je cijfers). Ai, cijfers dat is toch een lastig punt. No worrie’s  ik laat alleen maar zien wat ik in je cijfers lees. Jouw cijfers laten zien wat voor ondernemer je bent en waar je NU staat. 

Tijd voor magie

Samen met ondernemers creëer ik inzicht in hun onderneming. Ik tover als het ware met cijfers. Waar veel ondernemers denken dat ze meer moeten werken om rekeningen te kunnen betalen, laat ik zien dat het niet altijd nodig is. Ik laat ze de magie ervaren van inzicht. Dit zorgt voor focus. Wat weer zorgt voor groei van jou als persoon en als ondernemer. Dus wat denk je, is het tijd voor wat magie? Neem dan contact me mij op!